Bästa utländska spelbolag 2023

Är du på jakt efter de bästa bettingsajterna utan svensk licens 2023?
Vill du få tips om hur man bettar utomlands?
Letar du efter de hetaste utländska betting bonusarna för svenska bettare?

 • Här presenterar de senaste och hetaste utländska bettingbonusarna 2023
 • Vi ger guider och instruktioner till betting utomlands
 • Läs för- och nackdelar med oddsspel utomlands och vilka risker som finns

Bästa bettingsidor utan svensk licens

Här listar vi de senaste bettingsajterna och bonusarna på utländska sidor som är tillgängliga för svenska spelare. Välj din bonus och sätt igång och betta på dina favoritsporter direkt.

 • 22Bet
 • 20Bet
 • Betwinner
 • 1xBet
 • Rabona
 • Stake
 • CloudBet
 • Sportaza
 • FezBet
 • 1Bet

Så bettar du på utländska bettingsajter utan Spelpaus

Att betta på utländska sajter är inte särskilt komplicerat men givetvis är det vissa skillnader från svenska bettingsidor och detta listar vi här. Först och främst vill vi poängtera att det är helt lagligt att spela på utländska sidor:

 • Man bettar utan Spelpaus och spelgränser
 • Man behöver skatta på sina vinster från utländska sidor
 • Man kan få enorma välkomstbonusar och bonusar på utländska spelbolag utan Spelpaus

För att man ska komma igång och betta behöver man först välja en sida att betta på som också tillåter svenska spelare. Dessa presenterar vi då alltså på den här sidan! Väljer man själv bland bettingsajter utomlands gör man klokt i att välja en sida som har licens från något annat land, framförallt rekommenderar vi då den maltesiska licensen, MGA-licensen, som brukar ge ett bra och säkert skydd för spelare.

Valet av insättningsmetod är sedan nästa steg, här finns det ofta ett generöst utbud av de bästa betallösningarna som Skrill, Neteller och VISA. Däremot får man lov att klara sig utan Trustly och Swish som är svenska betallösningar och som sällan återfinns utomlands.

Att välja spelbolag utan svensk licens

När man då ska välja en bettingsajt att spela på finns det ett antal saker att tänka på. Det första vi kan rekommendera är att välja en av de sidorna vi presenterar här, för dessa är erkänt säkra sidor med licenser från andra länder och som också tillåter svenska spelare. Men väljer man att själv leta efter utländska bettingsajter att spela på kan vi rekommendera att titta på följande:

 • Licens. Även om sidan saknar en svensk licens så finns det många andra spellicenser som ger spelaren ett visst skydd. Några av de allra främsta är MGA-licens och Curacao-licens. Bettingsajter från dessa brukar erbjuda generösa välkomstbonusar, spelutbud och bra betallösningar.
 • Bonusar. Ja, för många är förmodligen detta en av de viktigaste aspekterna. Särskilt nu när svenska bettingsidor har ett allt mindre utbud av välkomstbonusar för nya kunder. Men utomlands brukar man kunna ta del av enorma bonusar vid registrering och även sedan bonusar.
 • Spelutbud. Vi svenskar är bortskämda med ett brett sortiment av odds, marknader och sporter att betta på. Men faktum är att det utomlands också alltid finns mycket att välja på, för betting är såklart enormt även utanför de svenska gränserna. Man kommer få generösa odds och liveodds på de allra största matcherna och sporterna på de allra flesta bettingsidorna utomlands.

Betting på spelbolag utan Spelpaus

När man bettar på utländska spelbolag utan Spelpaus spelar på sidor som saknar en svensk licens. Man ska vara medveten om att detta är förenat med vissa risker. Dock så är det fullt lagligt att betta på bettingsajter utan svensk licens. Men det man ska hålla koll på är att vinster från utländska sidor inte är skattefria och att man själv behöver ansvara för att betala in skatt på eventuella vinster. Vidare finns det inte Spelpaus eller andra sätt att begränsa sitt spelande, vilket också kan ställa till det för spelare som har svårt att kontrollera sitt spelande. Se därför till att spela ansvarsfullt och välj istället en bettingsida med svensk licens om du vet med dig att du har svårt att hålla ditt spelande till en hanterbar nivå.

Fördelar och Nackdelar med betting sidor utan svensk licens

Här listar vi de allra främsta för- och nackdelarna det innebär att spela på utländska bettingsidor utan en svensk spellicens.

Fördelar med betting på utländska spelbolag

✅Mängder med bonusar i form av freespins

✅Bli belönad med freespins direkt efter registrering

✅Reloadbonusar, cashbacks, VIP-kampanjer och mer

✅Stort utbud av casinospel och slots

✅Spela utan BankID och Spelpaus

Nackdelar med betting på spelbolag utan svensk licens

✅Skattefria vinster på svenska bettingsajter

✅Säkert och tryggt spelande med Spelpaus

✅Lättare att begränsa sitt spelande med spelgränser

✅Schyssta regler och villkor på bonusar

✅Enkelt att få tag på kundtjänst

FAQ Utländska spelbolag

 • Kan man betta på utländska bettingsajter utan svensk licens?

  Ja, svenskar får betta på många av de utländska bettingsajterna. De allra bästa presenterar vi här så spelare kan välja den bästa utländska bonusen hos oss.

 • Betalar man vinst på skatter från olicensierade sajter?

  Man måste skatta på vinster från utländska bettingsidor. Detta då man endast får skattefria vinster på sidor med licens i Sverige.

 • Får man betting bonusar utomlands?

  En av de allra främsta fördelarna med utländska oddssidor är att man kan få väldigt generösa bonusar, både vid registrering men även i form av odds bonusar.

 • Kan man få snabba uttag på utländska bettingsajter?

  Utländska spelsajter erbjuder ett brett utbud av uttagsmetoder som oftast är snabba, dock inte lika snabba som svenska sidor som har metoder som Trustly och Swish.

 • Hur väljer man en bettingsajt utomlands?

  Man bör i första hand välja en bettingsajt som har licens från något annat land, förslagsvis Malta. Läs mer om att välja rätt bettingsida hos oss.

Sammanfattning

Slutligen vill vi sammanfatta sidans innehåll med att säga att utländska bettingsajter erbjuder mycket i form av bonusar. Som ny kund kan man räkna med enorma välkomstpaket även vid registrering och innan man ens gjort en insättning. Därefter kommer det ofta olika typer av reloadbonusar, vilket spelare inte får ta del av hos svenska bettingsidor. Spelmässigt så erbjuder även de utländska bettingsajterna ofta en bra spelupplevelse med generösa odds, de flesta bettingfunktionerna och bra livebetting. Men det är värt att återigen påpeka att riskerna är större när man spelar på utländska sidor då man spelar utan BankID och Spelpaus. Dessutom måste man betala skatt på sina vinster.